teeter-tottering between brilliance and insanity


maandag 6 september 2010

Jägerland Worldwild

De afgelopen twee maanden zijn sneller voorbij gevlogen dan de carrière van Lange Frans en Baas B, en in tegenstelling tot laatstgenoemde rouwt men wel degelijk om het andere feit. Dit uiteraard omdat deze maanden toevallig de naam 'zomer' mochten dragen.

Dus dit gebeurde er. Na wekenlang zonnen, doorhalen, dansen, feesten, drinken en neuken kwam nu toch echt die regenachtige zondagavond waarop je bij jezelf bedacht dat je de volgende ochtend misschien weer eens bij je opleiding werd verwacht. Je liep naar de spiegel, klopte de as uit je haren en wreef de tranen uit je donkere ogen nadat je werd geconfronteerd met de conditie van je gezicht. Die was net zo kut als de illusie dat het feesten voorlopig is afgelopen.

Gelukkig gaat het dus om een illusie, want het nieuwe seizoen is begonnen met alle heerlijke gevolgen van dien. Zoals dit geweldige feest waar ook jij wordt verwacht zolang je er leuk uit ziet.

Jägerland Worldwild


www.jagerland.nl/worldwild

Een nieuw Jägermeister feestje, 17 september in de Flexbar te Amsterdam. Line-up kun je duidelijk in bovenstaande flyer lezen. Het is gratis en leuk maar je moet er wel wat voor doen, namelijk het volgende.

Je opent de website van Jägerland en volgt de aanwijzingen op de site, je vult je gegevens in en hoopt dat je een ticket krijgt. Maar wacht!!!! Je kunt ook verzekerd zijn van een fijne avond i.p.v. krampachtig af te wachten of je misschien elders moet betalen voor een kutfeest. Wil je die garantie, dan moet je bij je motivatie lobi voor robi in tikken. Je moet dit overigens vóór 15 september doen, anders ben je er niet bij en een sukkel. Vermeld trouwens ook je leeftijd, ook als je geen 21 jaar oud bent.

Je hoeft niet bang te zijn dat ik je simpelweg wat onzin laat typen en jezelf voor lul laat zetten met als onvermijdelijk gevolg dat je je aanwezigheid misloopt. Hoe dan? Vice Magazine levert ook een bijdrage aan het feest. Kijk even naar die shinende button rechtsboven op mijn blog en stel jezelf gerust met de waarheid dat ik de waarheid spreek.

Doen dus, ik ben er ook bij tussen alle mooie mensen die jij na afloop mee naar huis kunt sleuren. Zorg er ook meteen voor dat je een aantal vrienden overtuigt om te gaan (geldt natuurlijk alleen als je mooie vrienden hebt.)

Hier heb je ook nog de pagina van het evenement op Facebook zodat ik werkelijk elke zorg of moeite van je over neem. Tot dan, en voel je gerust vrij om tegen die tijd als dank een drankje voor me te kopen.