teeter-tottering between brilliance and insanity


vrijdag 1 oktober 2010

Moke @ Heineken Music Hall

Vrinden.

Het nieuwe seizoen is aangebroken en feestgangers uit het circuit zweven als zombies met behulp van taxi's tussen de vele feesten die Amsterdam te bieden heeft. Een duidelijke aanwijzing dat men weer behoefte heeft aan cultuur. Wat enigszins intelligent klinkende muziek kan dienen als voedsel voor het brein. Althans beter dan dat de eentonige techno dat doet die je oren zeven dagen per week verduren te krijgen.

Herinner je je die tijden nog dat je in je grijze skinny jeans en gestreepte t-shirtje in de weekenden in Paradiso te vinden was bij het grote aantal indieconcerten? Dat je daar tussen de blonde meisjes stond die met zorgvuldig gedrapeerde veters om hun hoofden? Hier is je kans om situaties als deze opnieuw te ervaren, al is het anno oktober 2010 uiteraard wel een vereiste dat je een andere outfit aantrekt.Aanstaande zaterdag (9 oktober) speelt de band Moke samen met het Metropole Orkest in de Heineken Music Hall (HMH). Je weet wel, Moke, de band die de basis van de indiestroming vertegenwoordigt, met leden die al jaren hun Beatles-kapsels tot hun outfit kunnen rekenen.
Jij wilt erheen, bij voorkeur zonder te betalen, en dat kan. Bezoek de pagina van Jack Daniel's op Facebook en word fan. Zo kom je automatisch in aanmerking voor het winnen van kaarten of albums. Doen dus.